Mario Depoorter

Isabele Vergeylen

Sarah Depoorter

Ik ben de dochter van Mario en zorg voor de website. Zin in uitdaging heb ik zeker geërfd van hem en zo ben ik dan ook aan de slag gegaan!

 

Zelf moet ik mijn creatieve hand eens de vrije loop laten gaan en ik doe dit dan vooral door dingen te ontwerpen, dit kan van alles zijn. 

Ik ben getrouwd met Mario en ben de rechterhand. 

 

Tijdens enkele reportages sta ik vooral voor de lens, daarnaast ga ik samen met hem op locatie. Ik zorg er dan voor dat al het materiaal bij de hand is en help waar nodig om zo samen tot het beste resultaat te komen. 

In mijn vrije tijd ga ik steeds opzoek naar een nieuwe uitdaging...

 

Fotograferen is voor mij één van die nieuwe uitdagingen, maar ook ik blijf leren door steeds nieuwe projecten te proberen.

 

Mijn stijl in de foto's is spontaan met een warme tint, maar vooral gewoon mijn eigen gevoel hier in weerspiegelen. 

Ontstaan...

Het begon als een gewone hobby om samen op stap te gaan met de camera, de ene achter de lens en de andere ervoor. Zo gingen we samen opzoek naar nieuwe gebieden of nieuwe ideeën, dit kon vanalles zijn om steeds de grenzen te verleggen. 

 

Na enkele positieve reacties en nieuwe projecten kwam Mario met het idee van Klick-IT, en ja zo gingen we aan de slag. Isabele ging voornamelijk voor de camera als model en als rechterhand, Sarah kroop achter de computer om de creatieve kant op te gaan! 

 

Het belangrijkste achter de foto's is vooral de persoonlijke touche, wij staan zeker open voor nieuwe projecten.

 

Over Ons